12.09.2018

Samtaler med psykologstudent

Det er høst og tid for forandringer i mange menneskers liv. Barn starter i første klasse, på nye skoler og nivåer og ikke minst; mange tusen unge voksne starter på studier og kanskje for første gang flytter for seg selv, eller sammen med andre enn mor og far. 

Andre flytter sammen eller har giftet seg i sommer og skal finne ut av samlivets mange finurligheter og muligheter. Felles; det er mye forventning knyttet til dagene som kommer og forventninger er bra. Likefullt; noen ganger blir det avstand mellom hva en tenkte det skulle bli og hva det blir. Ensomhet, angst, uro og andre vanskelige følelser kan komme ubehagelig nær.

I perioder med nye ting, som å starte studier, flytte for seg selv mv, kan det være nyttig for en selv å snakke med en fagperson, i tillegg til familie og venner. Hva med å bruke en av våre psykologstudenter som din samtalepartner om du feks er ny student i byen?

I SAMTALEN er vi så heldige at vi i tillegg til psykologene, har dyktige psykologstudenter som arbeider som terapeuter. De er ferdige psykologer om kort tid og har erfaring med arbeid som psykolog.

Du velger selv hvem av våre terapeuter du vil bruke, men bruker du en av våre psykologstudenter, betaler du kun kr 650 pr samtale på 50 minutte . Tilbudet gjelder samtaler brukt i perioden 15.9 - 15.11.18. 

Parterapi ved psykologstudent kr 850 / 60 min