Alder ikke nødvendigvis avgjørende

Vi som leder SAMTALEN har alltid sikret å ha unge krefter med i flokken av terapeuter. En ting er at klientene som kommer har ulike preferanser på hvilken alder terapeuten bør ha, samtidig erfarer vi at det skjer noe positivt med fagmiljøet når nyutdannende psykologer og psykologstudenter får plass i fagkulturen. De nye i faget og studentene er ekstra engasjerte, oppdaterte, ivrige for nye oppgaver og åpne for veiledning av mestrene rundt seg.Vi erfarne terapeuter skjerpes når de unge trer inn! Likefullt er klientevalueringene det viktigste og beste bevis på at unge krefter er riktig.

En gang for lenge siden skulle den til da eldste klienten møte den til da yngste psykologen og begge var usikre på hvordan dette ville bli. Det skulle vise seg å bli en fantastisk reise for begge. Den unge klarte å skape en bunnsolid allianse med sin klient, ved å vise at han var en god lytter, ydmyk til livserfaringene han møtte, åpen og respektfullt i møte med alle tema klienten bragte inn, faglig sterk om enn uerfaren som psykolog, søkte villig veiledning av erfaren psykolog (i samråd med klienten), og ga aldri inntrykk av at han hadde alle svar. Klienten ringte meg både i løpet av samtalene og etter endt forløp og uttalte:

"Bedre terapeut enn denne ungdommen, kunne jeg aldri ha fått ..............Tusen takk for at du anbefalte han til meg ..."!

Terapi ved ung psykolog en mulighet for deg?

Nå har også du som søker psykologtime eller parterapi mulighet til samtaler med psykologstudent/ung psykolog. 

Så i stedet for å måtte vente på en av de eldre psykologene, så anbefaler vi deg å bestille en prøvetime hos en ung psykolog / psykologstudent.

Velkommen med din henvendelse - ditt liv er viktig!