PREP-kurs

Parterapi

PREP – Prevention and Relationship Enhancement Program – er et forebyggende program som styrker samliv. PREP ble skapt i USA rundt 1980, og blir stadig videreutviklet på bakgrunn av ny forskning. Programmet er oversatt og bearbeidet for norske forhold av Modum Bad.

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon.

Dokumentert virkning

Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 30.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på PREP samlivskurs har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å forbli i parforholdet og være tilfreds med det, enn par som ikke har fått denne kunnskapen og treningen.

Ta grep

Målet er at dere skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer. Kurset passer for alle og vi anbefaler gjerne å delta før eventuelle utfordringer i forholdet blir for store. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i parforholdet.

 

Velkommen til å ta kontakt – dette er et lavterskel-tilbud.

Om du skulle være interessert kan vi også tilby andre kurs for par og familier:

  • Buffer-kurs 
  • Par-sjekk
  • Kurs i emosjonsfokusert foreldreveiledning, basert på TIK (Tuning into kids) kan tilbys. Vennligst ta kontakt
Ingenting matchet søket
Bestill time