Aktuelt

Jeg ønsker meg sex

Oppdatert 10. September 2020 av Astrid Rygnestad

... på en vanlig tirsdag og gjerne før du går på jobb... og det kan gjerne være mandag ...

Jeg ønsker at du tar på meg og gjerne på en vanlig onsdag... og det kan gjerne være fredag ...

Jeg ønsker meg en klem hver dag ... og det kan være sjeldnere som en start ...
Jeg ønsker et kyss som varer mer enn seks sekunder... og det kan vare lenger og gjerne med latter ...

Jeg ønsker meg øynene dine, smilet ditt og at du ler... ! Det er så mye alvor i livet vårt - la oss le hver dag minst en gang ... og jeg skal love å le med deg i vitsene dine ...

Jeg ønsker at du sier jeg er spesiell for deg, at det bare er jeg for deg! At du valgte meg fordi jeg er meg, og gjerne lar meg se det hver dag i øynene dine .. . og ingen er så god som du med smilene øyner ...

Hvorfor?
For jeg vil så gjerne være kjæresten din, sånn bare du og jeg kan og det selv når jeg sårer deg ... For jeg er bare et menneske som så inderlig trenger å bli vist kjærlighet, hørt ordene fra deg, fortsatt opplever at vi velger tid sammen, en tid vi før fant i bilen, ved kjøkkenbenken, i sofaen, i naturen, ja enda til i dusjen hos venner ... Husker du?

La oss elske hverandre i dag!

Noen vil kanskje kjenne seg igjen i denne teksten! Det er en livslang øvelse å tilpase seg hverandre og dens behov, men ingenting er vel finere enn når man klarer å gi hverandre den kjærligheten begge trenger?

Vi ser samtidig at dette kan være et vanskelig tema for mange, noe vi har stor respekt og forståelse for. Ta gjerne kontakt med parterapeut eller psykolog i Samtalen - vi hjelper dere, der dere er!

Les gjerne også:

Denne artikkelen ble først publisert 14. Mai 2020

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Bestill time