Om oss

Samtalen AS ble stiftet i 2011, men ble på mange måter til lenge før dette. Det startet som et enkeltmannsforetak i en koselig stue helt tilbake i 2001, med ønsket om å kunne bety en forskjell i enkeltmenneskers liv. Et ønske om å skape muligheter for mennesker som møter tunge perioder, både som par, familie eller alene.

Siden 2001 har firmaet vokst, men vi liker å tro at vi fortsatt inviterer klienter hjem til oss. Vi vil at Samtalen skal være et trygt og godt sted å komme til. Vi har ikke behov for noe jåleri, men tenker at kvaliteten på firmaet kan måles i møtene mellom klient og psykolog/terapeut hver eneste dag. Her møtes du med respekt og likeverd uansett hvilken situasjon du står i, og vi brenner for at du eller dere skal oppleve at deres historie er viktig.

Samtidig er vi opptatt av at metodene vi bruker skal være forankret i god forskning. Vi er opptatt av at tilbudet vi leverer skal holde høy faglig kvalitet, og har derfor stort fokus på faglig utvikling for alle som jobber her. Ingen psykolog er så god at ikke ny erfaring og kunnskap er viktig. Igjen, det skal være trygt å komme til oss!

Neste år fyller vi 20 år, vi ser frem til de neste 20.

Velkommen til oss i Samtalen.

Vi har lokaler sentralt i Oslo, rett ved Tinghuset.
Ingenting matchet søket