Om oss

Samtalen har vektlagt samtaleterapi og økt kompetanse om hva som bedrer relasjonen til deg selv og de rundt deg i mer enn 20 år. Det startet som et enkeltmannsforetak i en stue helt tilbake i 2001, med bakgrunn i et ønske om å kunne bety en forskjell i enkeltmenneskers liv og å skape muligheter for mennesker som møter tunge perioder, både som par, familie eller alene.

Siden 2001 har firmaet vokst, og i 2011 ble vi et A/S, men vi liker å tro at vi fortsatt inviterer klienter hjem til oss. Vi vil at Samtalen skal være et trygt og godt sted å komme til. Vi har ikke behov for noe jåleri, men vi arbeider forskningsbasert, og vet at kvaliteten på firmaet kan måles i møtene mellom klient og psykolog eller terapeut hver eneste dag. Her møtes du med respekt og likeverd uansett hvilken situasjon du står i, og vi brenner for at du eller dere skal oppleve at deres historie er viktig.

Samtidig er vi opptatt av at metodene vi bruker i terapi skal være forankret i god forskning. Vi er opptatt av at tilbudet vi leverer skal holde høy faglig kvalitet, og har derfor stort fokus på faglig utvikling for alle som jobber her. Ingen psykolog er så god at ikke ny erfaring og kunnskap er viktig. Igjen, det skal oppleves trygt og styrkende å komme til oss!

I 2021 fylte vi 20 år - vi ser frem til de neste 20! Velkommen til oss i Samtalen.

Administrasjonen i Samtalen - hvem er vi?

Administrasjonen i Samtalen består av kontormedarbeider Sanja Avdagic og daglig leder Astrid Rygnestad. Det er vi som svarer deg på henvendelser på epost og telefon. Har du spørsmål om det å gå i terapi ved Samtalen er du velkommen til å ta kontakt med oss på kontakt@samtalen.no. Her er en kort presentasjon av oss.

Kontormedarbeider Sanja Avdagic

Jeg er kontormedarbeider i Samtalen AS og har mange års erfaring som helsesekretær fra ulike helsevirksomheter. Jeg tar i mot henvendelser som kommer til Samtalen på telefon og epost, og hjelper deg gjerne med det du lurer på. Jeg kan bistå ved spørsmål om timebestillinger, våre behandlingstilbud, valg av psykolog og terapeut, spørsmål om betaling, med mer.

Mange kan synes det er skummelt og sårbart å ringe for å bestille tid til psykolog, og har kanskje spørsmål om det å gå i terapi ved Samtalen. Derfor er det viktig for meg at du kjenner deg trygg og ivaretatt når du kontakt oss og snakker med meg.

Daglig leder og psykolog Astrid Rygnestad

Jeg er daglig leder for Samtalen AS og er utdannet psykolog og siviløkonom. I tillegg til å ha ansvar for den daglig driften hos oss, tilbyr jeg terapi til enkeltpersoner og par i alle aldre.

Ingenting matchet søket