Om oss

Samtalen psykologsenter og familiekontor har gitt innsikt og støtte til å bedre relasjonen til seg selv og de rundt i mer enn 20 år. Det startet som et enkeltmannsforetak i en stue helt tilbake i 2001, med bakgrunn i et ønske om å kunne bety en forskjell i enkeltmenneskers liv og å skape muligheter for mennesker som møter tunge perioder, både som par, familie eller alene.

Siden 2001 har firmaet vokst, og har kontorer flere ulike steder, men vi liker å tro at vi fortsatt inviterer klienter hjem til oss. Vi vil at Samtalen skal være et trygt og godt sted å komme til. Vi vet at firmaet kan måles i kvaliteten på møtene mellom klient og psykolog/terapeut hver eneste dag. Her møtes du med respekt og likeverd uansett hvilken situasjon du står i. Vi brenner for at du eller dere skal oppleve at deres historie er viktig. Du/dere kan møte oss i flotte lokaler som er sentralt beliggende og/eller online. Hos oss møter du dyktige og erfarne psykologer med høy kompetanse og et dyptfølt ønske om å bidra til bedring for klientene våre.

Vi er opptatt av at tilbudet vi leverer skal holde høy faglig kvalitet, og har derfor stort fokus på faglig utvikling for alle som jobber her. Ingen psykolog er så god at ikke ny erfaring og kunnskap er viktig. Igjen, det skal oppleves trygt og styrkende å komme til oss!

Vi ønsker å være lett tilgjengelig med kort ventetid og lange åpningstider, og tilbyr timer alle dager, også i helgene.

Vi har mer enn 20 års erfaring - og av tilbakemeldingene vi har fått, har vi til gode å høre at klientene angret på at de søkte hjelp hos oss! Velkommen til oss i Samtalen.

Administrasjonen i Samtalen - hvem er vi?

Administrasjonen i Samtalen består av kontormedarbeider Sanja Avdagic og daglig leder Astrid Rygnestad. Det er vi som svarer deg på henvendelser på epost og telefon. Har du spørsmål om det å gå i terapi ved Samtalen er du velkommen til å ta kontakt med oss på kontakt@samtalen.no. Her er en kort presentasjon av oss.

Kontormedarbeider Sanja Avdagic

Jeg er kontormedarbeider i Samtalen AS og har mange års erfaring som helsesekretær fra ulike helsevirksomheter. Jeg tar i mot henvendelser som kommer til Samtalen på telefon og epost, og hjelper deg gjerne med det du lurer på. Jeg kan bistå ved spørsmål om timebestillinger, våre behandlingstilbud, valg av psykolog og terapeut, spørsmål om betaling, med mer.

Mange kan synes det er skummelt og sårbart å ringe for å bestille tid til psykolog, og har kanskje spørsmål om det å gå i terapi ved Samtalen. Derfor er det viktig for meg at du kjenner deg trygg og ivaretatt når du kontakter oss.

Daglig leder og psykolog Astrid Rygnestad

Jeg er daglig leder for Samtalen AS og er utdannet psykolog og siviløkonom. I tillegg til å ha ansvar for den daglig driften hos oss, tilbyr jeg terapi til enkeltpersoner og par i alle aldre.

Ingenting matchet søket
Bestill time