Psykolog i Oslo

Psykolog i Oslo

Lurer du på om du bør finne en psykolog i Oslo? Det kan kjennes som et stort valg å ta, og kanskje er du usikker på om terapi er noe for deg? Vi tror at det å snakke med en psykolog kan gjøre godt for alle, og at det kan gi deg erfaring av å bli virkelig sett og forstått som et helt menneske.

Om dette kunne være noe for deg vil Samtalen være et trygt valg – Vi har til enhver tid mange gode psykologer i Oslo, erfarne psykologer i Oslo Sentrum eller i Oslo på Nydalen Torg. De er klare til å møte deg med respekt og varme.

Samtaler med en psykolog kan hjelpe deg forstå og bearbeide det du strever med i dag – enten det er noe i deg selv, i relasjon med andre, eller noe i din historie som plager deg. I tillegg får du nyttige perspektiver og verktøy som du kan bruke i hverdagen din, for å bryte mønstre og få til faktisk endring.

En samtale med psykolog kan gi deg håp for fremtiden.

Mange kommer til oss med problemstillinger som vanskelige relasjoner, depresjon, bekymring, skam, angst, utbrenthet, ensomhet.

Andre kommer til våre psykologer fordi de:

 • Ønsker å få det bedre med seg selv eller hjelp til å leve livet på en bedre måte.
 • Står i større forandringer i livet, som krever mye av en.
 • Trenger hjelp med å ta viktige valg.
 • Ønsker å sortere tankene.
 • Strever med en fortid som er vanskelig å gi slipp på.
 • Bekymring knyttet til egen spiseforstyrrelse eller familiemedlemmers spiseforstyrrelse
 • Ulike typer avhengighet – alkohol, narkotika, sosiale medier, sex- eller porno-avhengighet.

En bedre hverdag kan starte med en time hos en av våre psykologer i Oslo sentrum eller i Oslo Nydalen Torg eller rett og slett Online dersom du foretrekker det. Velkommen!

Vi tilbyr også online-terapi med vår psykolog på nett tjeneste. Vi tilbyr også parterapi og familieterapi i Fredrikstad i tillegg til i våre psykologsentre i Oslo.

Ingenting matchet søket

Psykolog: Ofte stilte spørsmål

Psykolog
 • Hva er forskjellen mellom en psykolog og en psykiater?

  En psykolog har profesjonsutdanning i psykologi og fokuserer ofte på terapi og psykologisk testing. En psykiater er en medisinsk lege som kan forskrive medisiner og fokuserer mer på medisinske aspekter av mental helse. Begge yrker krever statsautorisasjon.

 • Hvordan vet jeg om jeg trenger å oppsøke psykolog?

  Hvis du opplever vedvarende utfordringer med dine følelser, tanker eller atferd som forstyrrer din daglige funksjon eller livskvalitet, kan det være nyttig å søke profesjonell hjelp.

 • Er samtalene mine med en psykolog konfidensielle?

  Ja, psykologer har taushetsplikt som sikrer at informasjonen du deler med en psykolog forblir konfidensiell.

 • Hvor lang tid tar en psykologtime, og hvor ofte bør jeg gå?

  En standard psykologtime varer ofte mellom 45-75 minutter. Frekvensen avhenger av dine spesifikke behov og kan diskuteres med psykologen din.

 • Hva er kostnadene involvert i psykologtjenester

  Kostnadene varierer noe basert på sted, type terapi, erfaring og tidspunkt. Hos private psykologer han man komme uten henvisning. Du får offentlig finansiering dersom du har utfordringer som gir deg rett til behandling.

 • Kan jeg ta medisiner i stedet for eller i tillegg til terapi?

  Det avhenger av problemets natur og alvorlighetsgrad. Noen ganger er en kombinasjon av medisinering og terapi mest effektiv.

 • Hvordan vet jeg om terapien virker?

  Effektiviteten av terapi kan vurderes gjennom regelmessige samtaler med din psykolog og ved å spore din egen fremgang over tid.

 • Er online-terapi like effektivt som ansikt-til-ansikt-terapi?

  Forskning indikerer at online-terapi kan være like effektivt for visse problemstillinger. Men det er viktig å sørge for at online-tjenesten du velger er anerkjent og holder høy kvalitet.

Bestill time