Psykolog i Oslo

Psykolog i Oslo

Lurer du på om du bør finne en psykolog i Oslo? Det kan kjennes som et stort valg å ta, og kanskje er du usikker på om terapi er noe for deg? Vi tror at det å snakke med en psykolog kan gjøre godt for alle, og at det kan gi deg erfaring av å bli virkelig sett og forstått som et helt menneske.

Om dette kunne være noe for deg vil Samtalen være et trygt valg – Vi har til enhver tid mange gode psykologer i Oslo, erfarne psykologer i Oslo Sentrum eller i Oslo på Nydalen Torg. De er klare til å møte deg med respekt og varme.

Samtaler med en psykolog kan hjelpe deg forstå og bearbeide det du strever med i dag – enten det er noe i deg selv, i relasjon med andre, eller noe i din historie som plager deg. I tillegg får du nyttige perspektiver og verktøy som du kan bruke i hverdagen din, for å bryte mønstre og få til faktisk endring.

En samtale med psykolog kan gi deg håp for fremtiden.

Mange kommer til oss med problemstillinger som vanskelige relasjoner, depresjon, bekymring, skam, angst, utbrenthet, ensomhet.

Andre kommer til våre psykologer fordi de:

  • Ønsker å få det bedre med seg selv eller hjelp til å leve livet på en bedre måte.
  • Står i større forandringer i livet, som krever mye av en.
  • Trenger hjelp med å ta viktige valg.
  • Ønsker å sortere tankene.
  • Strever med en fortid som er vanskelig å gi slipp på.
  • Bekymring knyttet til egen spiseforstyrrelse eller familiemedlemmers spiseforstyrrelse
  • Ulike typer avhengighet – alkohol, narkotika, sosiale medier, sex- eller porno-avhengighet.

En bedre hverdag kan starte med en time hos en av våre psykologer i Oslo sentrum eller i Oslo Nydalen Torg eller rett og slett Online dersom du foretrekker det. Velkommen!

Vi tilbyr også online-terapi med vår psykolog på nett tjeneste. Vi tilbyr også parterapi og familieterapi i Fredrikstad og parterapi og familieterapi i Moss i tillegg til på våre psykologsentre i Oslo.

Ingenting matchet søket
Bestill time