45 eller 75 eller 90 min?

Valget mellom 45, 75, og 90 minutters timer avhenger av dine personlige behov, livssituasjon, og hva du ønsker å oppnå med terapien. Mange velger 45-minutters enkelttimer fordi de passer bedre inn i en hektisk hverdag og gir mulighet for regelmessig oppfølging uten å kreve for mye tid av gangen.

"Doble" timer på 90 minutter anbefales ofte for par eller familier, da disse sesjonene gir mer tid til å utforske og arbeide gjennom relasjonelle utfordringer. De er også et godt valg for de med lang reisevei, for å maksimere verdien av hver fysiske oppmøte.

For noen situasjoner kan vi også tilby lengre økter på opp til 3 timer, noe som kan være spesielt nyttig for de som reiser langt eller har behov for å dykke dypere inn i komplekse temaer i en enkelt sesjon. Etter en slik intensiv økt er det vanligvis ikke anbefalt å gå tilbake til jobb eller andre forpliktelser umiddelbart, men heller ta seg tid til refleksjon og ettertanke.

Valget av tidsramme bør reflektere det du føler vil gi deg best mulig støtte og verdi, basert på din unike situasjon og terapeutiske mål.

Denne artikkelen ble først publisert 8. September 2020

Bestill time