Hjelper terapi?

Ja, terapi hjelper mange mennesker. Den er særlig effektiv for de som aktivt søker hjelp og kommer med en vilje og et ønske om å forbedre sin situasjon. Vår erfaring viser at det ofte ikke kreves store endringer for at et individ eller et par kan begynne å oppleve en merkbar forbedring i livet eller samlivet sitt. Selv de som opprinnelig er skeptiske til terapi, finner ofte at de er glade for at de ga det en sjanse, etter å ha sett positive endringer i sine liv.

Terapi tilbyr et trygt rom for å utforske og arbeide gjennom utfordringer, og en profesjonell terapeut kan veilede deg gjennom prosesser som bidrar til vekst og forbedring. Det handler ikke bare om å snakke om problemer, men også om å utvikle nye måter å tenke og handle på, som kan støtte et sunnere og mer tilfredsstillende liv.

For de som vurderer parterapi, viser forskning og klinisk erfaring at det kan være svært nyttig for å løse konflikter, forbedre kommunikasjonen, og styrke forholdet. Hvis du er nysgjerrig på om terapi kan være til hjelp for deg, anbefaler vi å se nærmere på våre tjenester og hvordan vi kan støtte deg eller deres forhold.

Denne artikkelen ble først publisert 16. Juni 2020

Bestill time