Parterapi i Oslo, Nydalen Torg, Online, Moss og Fredrikstad

Parterapi

Lurer du eller dere på om dere trenger parterapi? Terskelen kan være høy for mange, men vi vet at det kan være en god og viktig investering å gå i parterapi uansett om utfordringene i forholdet kjennes små eller store.

I Samtalen i Oslo har vi stor tro på parterapi, for på sitt beste forsterker nemlig parterapi alt det fine i forholdet, og gjør det vanskelige mindre vanskelig. Det er ganske håpefullt!

Selv om vi alle drømmer om et fantastisk parforhold er ikke det nødvendigvis så enkelt å få til – særlig ikke på egenhånd. Mange par opplever at man over tid utvikler uheldige mønstre i sin kommunikasjon og måter å være sammen på.

Mangel på kommunikasjon

Dette gjør at den følelsesmessige avstanden også kan øke og man kjenner kanskje ikke lenger på like sterke følelser for hverandre eller tilfredshet i forholdet som før.

Mange par strever med krangling, eller mangel på kommunikasjon og heller vond stillhet, (store) forskjeller i personlighet, tidsklemme og arbeidsfordeling, utroskap og løgn, dårlig kommunikasjon, traumer, ensomhet i parforholdet eller utfordringer med fysisk nærhet og sex.

Parterapi er for alle

Vi mener at parterapi er for alle, og vil være en god investering for alle par – uansett om utfordringene kjennes små eller store. Hos oss i Samtalen møter dere trygge og erfarne psykologer og parterapeuter som ser og hører dere begge, og som kan gi dere verktøy til å ta gode grep om samlivet igjen og få det bedre sammen.

Vi ser stadig at partnere igjen får øynene opp for hverandre på nytt, kan komme nærmere hverandre og få hjelp til å komme ut av det som kjentes så fastlåst og utfordrende. Andre igjen kan oppleve at det man ikke klarer å prate om hjemme, plutselig kan snakkes om på en trygg og god måte.

Om terapi fremdeles virker skummelt kan du gjerne lese denne selvopplevde historien fra en pappas første møte med parterapi.

Les gjerne også:

En bedre hverdag kan starte med bestilling av tid hos en av våre parterapeuter i Oslo sentrum, Oslo Nydalen Torg, eller Online!

Ingenting matchet søket
Bestill time