Parterapi i Oslo, Vestby og Fredrikstad

Parterapi

Lurer du på om dere trenger parterapi? Terskelen kan være høy for mange, men vi tror det kan være en god og viktig investering, uansett om utfordringene i forholdet kjennes små eller store. På sitt beste forsterker parterapi alt det fine i forholdet, og gjør det vanskelige mindre vanskelig.

Selv om vi alle drømmer om et fantastisk parforhold er ikke dette nødvendigvis så enkelt å få til, særlig ikke på egenhånd. Mange par opplever for eksempel at man over tid utvikler uheldige mønstre i sin kommunikasjon og måter å være sammen på. Dette gjør at den følelsesmessige avstanden kan øke og at man ikke lenger kjenner på like sterke følelser eller tilfredshet i forholdet som kanskje tidligere. Andre igjen kan streve med utfordringer som mye krangling, sykdom, forskjeller i personlighet, tidsklemme, forventninger utenfra, utroskap, løgn, kommunikasjon, traumer, ensomhet i parforholdet eller sex.

I parterapi hos Samtalen møter dere en trygg og erfaren parterapeut eller psykolog som ser og hører dere begge, og som kan gi dere verktøy til å ta gode grep om samlivet. I møtet med parterapi blir mange ofte positivt overrasket, og stadig erfares det at man plutselig får øynene opp for hverandre på nytt. Andre igjen kan oppleve at det man ikke klarer å prate om hjemme, plutselig kan snakkes om på en trygg og god måte.

Om dere synes det virker skummelt med parterapi kan dere gjerne lese denne selvopplevde historien fra en pappas første møte med parterapi!

Les gjerne også

En bedre hverdag kan starte med bestilling av tid hos en av våre parterapeuter i Oslo! Vi tilbyr også parterapi i Vestby og Fredrikstad.

Ingenting matchet søket