Familieterapi og foreldreveiledning

Familieterapi

Søker du familieterapi eller foreldreveiledning i Oslo? Er foreldrerollen eller familierelasjonen vanskelig, frustrerende eller bekymringsfull? Er det komplisert å være god nok forelder? I Samtalen møter du trygge og erfarne psykologer og familieterapeuter som er vant til å møte familier som strever litt eller mye.

Med familieterapi eller foreldreveiledning kan du og dere øke mulighetene for en bedre familierelasjon og gi barna en trygg og god oppvekst. Familieterapi eller veiledning kan bestå av å lytte til deres problemer, samtidig som vi kan gi konkrete råd for enklere familieliv. Godt samspill i familien er til barns beste og kan gi foreldre en opplevelse av å mestre foreldrerollen.

Emosjonsfokusert foreldreveiledning

I Samtalen tilbyr vi emosjonsfokusert foreldreveiledning der man lærer å møte barns følelser på gode måter og på samme tid sette trygge grenser, som ivaretar båndet mellom foreldre og barn. Vi har både psykologer, psykologspesialister og familieterapeuter som er vant til å hjelpe familier der barn viser tegn til angst og uro, mye sinne og nedstemthet, og kan også være behjelpelig med henvisning til andre hjelpeinstanser ved behov.

Les gjerne:

En bedre hverdag kan starte med bestilling av tid hos en av våre psykologer og familieterapeuter i Oslo. Vi tilbyr også Familieterapi i Vestby og Fredrikstad.

Ingenting matchet søket

Steg 1 - Velg sted


This will close in 0 seconds

Bestill time