Aktuelt

Samtalen søker psykologer til sitt fagfellesskap

Oppdatert 26. Mars 2024 av Astrid Rygnestad

Vurderer du å bytte jobb? Kan du tenke deg mer frihet og selvstendighet i hverdagen som psykolog, og samtidig tilhøre et større faglig og sosialt fellesskap?

Samtalen søker nå flere psykologer inn i sitt fellesskap, og kan tilby kontortid på dagtid og/eller kveldstid tilsvarende 80 % stilling. Vi ønsker å knytte til oss psykologer som har erfaring fra EMDR-terapi, par- og familieterapi eller som særlig lar seg motivere av forebyggende arbeid. Vi holder til i fine lokaler sentralt i Oslo, rett ved Tinghuset.

Som psykolog i Samtalen er du selvstendig næringsdrivende og ansvarlig for eget virke, samtidig som du kan delta i et godt faglig fellesskap av psykologer, -spesialister og familieterapeuter. Våre klienter er både enkeltpersoner, par og familier, som kommer med svært varierte problemstillinger og hjelpeønsker, som milde til moderate psykiske plager, relasjonelle utfordringer, eller andre utfordringer i møte med krevende omstendigheter og livskriser. I Samtalen er vi opptatt av forebygging av psykiske og relasjonelle vansker, og tilbyr også samlivskurs, seminarer og foreldreveiledning både i gruppe og individuelt. 

Vi er på jakt etter erfarne, trygge og engasjerte psykologer som trives med høy grad av selvstendighet i en travel jobbhverdag, og som gir av seg selv i møte med sine klienter og kollegaer. 

Interessert? Send din søknad og CV til daglig leder Astrid Rygnestad på post@samtalen.no.

Velkommen til å ta kontakt! 

Denne artikkelen ble først publisert 22. Mars 2021

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Bestill time