Samtalen søker psykologer til sitt fagfellesskap

Vurderer du å bytte jobb eller jobbe litt ekstra? Kan du tenke deg mer frihet og selvstendighet i hverdagen som psykolog, og samtidig tilhøre et større faglig og sosialt fellesskap? Samtalen søker nå flere psykologer inn i sitt fellesskap, og kan tilby kontortid på dagtid eller kveldstid, med mulighet for snarlig tiltredelse. Vi holder til i fine lokaler sentralt i Oslo, rett ved Tinghuset. 

Som psykolog i Samtalen er du selvstendig næringsdrivende og ansvarlig for eget virke, samtidig som du deltar i et godt faglig fellesskap av psykologer, -spesialister og familieterapeuter. Våre klienter er både enkeltpersoner, par og familier, som kommer med svært varierte problemstillinger og hjelpeønsker, eksempelvis psykiske plager, relasjonelle utfordringer, eller andre krevende omstendigheter og livskriser. I Samtalen er vi opptatt av forebygging av psykiske og relasjonelle vansker, og tilbyr også samlivskurs, seminarer og foreldreveiledning både i gruppe og individuelt. 

Vi søker dyktige, trygge og engasjerte psykologer som trives med høy grad av selvstendighet i en travel jobbhverdag, og som gir av seg selv i møte med sine klienter og kollegaer.  

Interessert? For å lese mer om Samtalen og hvem vi er, ta gjerne en titt på www.samtalen.no. Vil du bli tilknyttet Samtalen? Send din søknad og CV til daglig leder Iren Wikse Bentsen på post@samtalen.no.  

Velkommen til å ta kontakt! 

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?