Aktuelt

Fordi du fortjener det!

Oppdatert 23. April 2024 av Astrid Rygnestad

Går tiden, uten at du blir gravid
Går tiden, uten at du blir gravid

Alle kjenner reklamen – "fordi du fortjener det"! I minst en sammenheng er dette riktig.

Flere mennesker sliter med tanker som tapper dem for energi, og temaene i eget hode og hjerte kan være særs forskjellig. Uavhengig av tema - en tappes for verdifulle krefter som en har bruk for om en søker gode dager hvor man er tilstede i eget liv og kjenner at man lever. Og hvem søker ikke det?

Vårt råd er å ta energitapet på alvor og bruke samtaleterapi «fordi du fortjener det». Den kunnskapsbærende, kloke og spennende dialog om det essensielle i livet, er en mulighet til levende hverdager med mindre energitap! Ikke tro at det bare er sportsfolk som fortjener en mentor! Om du ikke trenger å ta gull på sykkel, ski eller i vann – så er ditt liv mye mer verd enn en gullmedalje!

Det er lett å bruke penger på det tilsynelatende alltid nødvendige; service på hus & bil, fritid, klær for å ta seg godt ut ol. Alt vesentlig for å ta vare på verdier, men stopper du der eller satser du bare på det som kan sees fra utsiden? Det er fort gjort å overse «innsiden av skjorta». Kanskje er det også der det egentlig er viktigst, for at du skal få mulighet til å skinne og gis levende liv.

Vi mener at å gå til terapi er en klok investering, noe man ikke skal skamme seg for. Tvert om - dette viser at du ønsker å ta nødvendige grep i eget liv, og at du vil gjøre det du kan for å få mest ut av dine muligheter.

I samtalen er det gode parterapeuter og psykolog som venter!

Les gjerne om:

Denne artikkelen ble først publisert 28. Mai 2020

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Bestill time