9.07.2018

Ta grep - gjør din del - gjør det trygt

Mange utsetter å søke hjelp, og den dagen de kanskje blir møtt med et ultimatum fra sin partner, skulle de helst sett at det var ledig tid samme dag. 

Ja, vi mennesker er ofte slik - mange av oss vil gjerne at det vonde og vanskelige, det som kanskje krever litt ekstra, blir borte om vi bare utsetter det litt lenger. Det hender at bekymringer ikke blir virkelighet, samtidig som uro i parforhold og relasjon bør tas på alvor, jo tidligere jo heller. Ofte er startproblemer så mye enklere å løse, enn mer fastlåste mønstre og følelsesmessig avstand. Likefullt; der det er ønske og vilje, finnes muligheter.

Har ferien gitt deg uro og tanker om at dere skulle ha snakket og finnet løsninger for parforholdet? Har hverdagen - etter kanskje en flott sommer - gitt deg følelsen av mageplask; de  gode følelsene i sommer er som blåst bort og dere er landet i hverdagen med bare det travle?

Hva med å gi seg selv muligheter til bedre liv og samliv?

Jeg oppfordrer deg til å invitere din partner til parsamtale. Om dette blir vanskelig; Hva med en mail sendt til SAMTALEN, med ønske om tid for samtale? Det er en start og en plan for deg & dere, og på en trygg arena for dere begge. Mange partnere har fortalt oss før at de opplevde initiativet til parterapi fra den andre, som den gaven de trengte for å se at det fortsatt var håp for forholdet. 

Godt samliv kjennetegnes blant annet ved at begge tar grep, gjør sin del og gjør det trygt. Initiativ til, åpenhet for og i Samtalen AS, som et trygdt sted å bli ledet i parterapi fra, er å ta disse nøklene på alvor. Start nå - du vil neppe angre.

Velkommen med din henvendelse - gjerne med konkrete ønsketidspunkt frem i tid.

September er en fantastisk måned å starte med noe bærekraftig for deg og dere!

Skrevet av Kari Erøy