Trygg terapi hos Samtalen i Oslo – velkommen til oss!

Vi følger fortløpende alle retningslinjer for helsevirksomheter som gis, slik at det skal være trygt å komme til oss på Samtalen. Vi tar smittevern på alvor, og vil gjøre vårt for at smitte ikke spres, samtidig som vi tilbyr hjelp til dem som trenger det. Det er åpenbart at det er mange som trenger noen å snakke med i disse dager, og få hjelp til å mestre hverdagen.

Vi oppfordrer klienter som bor i andre kommuner enn Oslo å kun benytte videosamtaler med våre psykologer og familieterapeuter, slik at vi følger anbefalinger fra helsemyndighetene om å ikke ferdes på tvers av kommuner nå.

Hos Samtalen holder vi 2 meter avstand til hverandre til enhver tid, da våre kontor er innredet slik at dette lar seg gjøre. Vi har også anledning til å bruke større rom dersom dere er flere enn to som kommer sammen, eller dere ikke er nærkontakter fra før. Alle psykologer, par- og familieterapeuter hos Samtalen tilbyr terapi på nett, og dette er en terapiform vi har god erfaring med. Du kan være trygg på at terapien har effekt også på denne måten.

Har du symptomer, mistenker smitte eller tilhører risikogruppe, ber vi deg benytte videokonsultasjon. Dette gjelder også om du bor sammen med noen som har symptomer. På samme måte vil din psykolog eller terapeut gi deg beskjed om at timen må avholdes som videokonsultasjon, dersom hen får symptomer eller bor med noen som har det.

Vi ber om at du og dere møter presis til timen , slik at vi unngår opphopning av mennesker i resepsjonen vår. Vi har heller ikke anledning til å tilby drikke hos oss nå, men ta gjerne med deg noe om du ønsker det.

Vi har 48 timers avbestillingsfrist, men minner om at timer kan gjennomføres som videokonsultasjon om du ønsker det.

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?