Aktuelt

Trygg terapi hos Samtalen i Oslo – velkommen til oss!

Oppdatert 23. April 2024 av Astrid Rygnestad

Vi følger fortløpende alle retningslinjer for helsevirksomheter som gis, slik at det skal være trygt å komme til oss på Samtalen. Vi tar smittevern på alvor, og vil gjøre vårt for at smitte ikke spres, samtidig som vi tilbyr hjelp til dem som trenger det. Det er tydelig for oss at det er mange som trenger noen å snakke med nå som samfunnet åpner helt opp igjen. Flere ønsker å få hjelp til å mestre hverdagen, og vi ønsker å bidra.

Vi ber om at du og dere møter presis til timen , slik at vi unngår opphopning av mennesker i resepsjonen vår. Vi har anledning til å tilby drikke hos oss nå, men ta gjerne med deg noe om du ønsker det.

Vi har 48 timers avbestillingsfrist, men minner om at timer kan gjennomføres som videokonsultasjon om du ønsker det.

Det tradisjonsrike psykologkontoret Samtalen A/S holder til i 2 etg i dette bygget i Ibsen-kvaltalet i Oslo. Her tilbyr 17 psykologer behandling med særlig vekt på samtaleterapi.
CJ Hambrosplass 2c, rett ved Oslo Tinghus, gå opp trappen, se etter Regus-skiltet, ring på dørtelefon til Samtalen A/S og ta heisen opp i 2 etg. Der har vi en flott foajé hvor du kan få deg litt å drikke før timen om du skulle trenge det.

Har du symptomer, mistenker smitte eller tilhører risikogruppe, ber vi deg benytte videokonsultasjon. Dette gjelder også om du bor sammen med noen som har symptomer. På samme måte vil din psykolog eller terapeut gi deg beskjed om at timen må avholdes som videokonsultasjon, dersom hen får symptomer eller bor med noen som har det.

Denne artikkelen ble først publisert 25. Januar 2021

Vi tror terapi er bra for oss alle. Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Bestill time